Назад

Среща с иранска компания “MICROSOURCE”







 

В БТПП се проведе среща между г-н Георги Стоев, зам. председател на БТПП и представители на иранската компания “Microsource”. От иранска страна участваха г-н председателя г-н Фаршад Фолади, г-н Али Фолади, вице-председател и г-н Сохеил Голпур, главен изп. директор на “Microsource”. В срещата също така участваха и г-н Роман Стоянов, съдружник -  “Пенков, Марков и Партньори” и Евгени Николов, адвокат от същото дружество.


Беше представена дейността на иранската компания. “Microsource” притежаваща главен офис в Лондон както и представителства в Дубай, Иран, Ирак и в Будапеща, Унгария. Работещите в “Microsource” във всички офиси са 250 души като в Иран са 90 души. Компанията основно се занимава с бизнес-консултации, намиране на чужди партньори и разработване на проекти. Представители на българското посолство в Техеран са посъветвали “Microsource” да обърнат поглед и към България като нова дестинация за правене на успешен бизнес. 


Една от целите на иранската компания е да развива бизнес отношения с Европейския съюз като цяло чрез България. Представителите на “Microsource” имат намерение да открият в близко бъдеще представителен офис и в България. 



Г-н Стоев представи пред гостите задачите и дейността на БТПП и дискутира с гостите стъпките за сформиране на Българо-Ирански бизнес съвет, които да спомогне за по-доброто развитието на бизнес отношенията между двете страни. 

04.05.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад