Назад

Изложението Security – Защита и Сигурност отвори врати









 За 19-ти път отвори врати специализираното изложение и семинар Security – Сигурност и Защита. Събитието се провежда за втора поредна година с организатор БТПП-ЦПКОКФО ЕООД, съвместно с агенция Булгарреклама. 

Председателят на УС на Палатата Цветан Симеонов приветства фирмите изложителки. Той определи изложението като пример за успешно публично-частното партньорство. Частни фирми, държавни институции, научни звена – всички те се обединяват на Security – Сигурност и Защита с една единствена цел – да създадат в България условия за гражданите и фирмите да получат всички необходими знания и технически средства за осигуряване на безпрепятствено функциониране. На гражданите трябват повече спокойствие, сигурност, а на фирмите – безпроблемно стопанисване на всички имоти.
 
Обединението прави силата – препоръчваме изложението на всички, и на фирмите, и на гражданите да обединяват своите сили, каза председателят. България вече е част от големия европейски пазар, и без обединение между фирмите те трудно ще устоят на най-големите си конкуренти от ЕС. Изложби като Security предоставят възможност за сравнение в достиженията на международно ниво.
 
Съпътстващи програмата на изложението са 18 събития – семинари, симпозиуми, в които научният сектор представя водещите знания в момента. Паралелно със Security – Защита и сигурност ще се проведат още 5 индустриални изложби в следните области: автоматизация, роботика и мехатроника; професионална и индустриална електроника; машиностроене, металообработване, леярство и металургия; производство на пластмаси и каучук, транспорт, логистика и спедиция; складова техника и оборудване.

Цветан Симеонов пожела успешно представяне на изложителите и ги насърчи да отделят време и средства за реклама, независимо от тежката икономическа ситуация.

На изложбата са представени:
Системи и средства срещу взлом и кражба;
Електронни брави и ключалки, паник брави;
Контрол на достъпа и RFID карти;
CCTV и IP системи за видеонаблюдение;
Домофонни системи;
Защита от токови удари и мълнии за захранващи и сигнални линии; кабели
Сградна автоматизация
Автоматични задвижвания, бариери, боларди и паркинг системи; 
Пожароизвестяване и пожарогасене, газсигнализация;
Аварийна безопасност и транспортни средства;
Лични предпазни средства и средства за работа на височина;
Апаратура за радиационен мониторинг
Радио- и телекомуникационни системи;
Информационна сигурност и защита на данни;
Специализирана литература и др.

Входът е свободен

бул. Цариградско шосе 147 Интер Експо Център, София – бизнесът на живо!

27.02.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад