Назад

БТПП ще се включи в инициативите на Столична община за София – Европейска столица на културата 2019 г.



 
Председателят на БТПП Цветан Симеонов проведе работна среща със Светлана Ломева, Директор на Агенция за развитие на София и Севдалина Войнова, Директор Програмиране в Столична община. Отчетена беше добрата досегашна работа с ръководството на Столична община, където е концентрирана основната част от фирмите, които членуват в БТПП.

През миналата година благодарение на съдействието на кмета Йорданка Фандъкова и на Цветан Симеонов беше подобрена събираемостта в резултат на сключване на споразумение с бранша на ресторантьорите за таксите за тротоарните площи от заведенията в София.


БТПП ще се включи в инициативите на Столична община за „София – Европейска столица на културата 2019 г.”, като ще разпространява информация за провежданите инициативи сред многобройните си членове. Договорено бе провеждане на Извънредно издание на ЕВРОКЛУБА на 8 май, провеждане на Отворени врати в БТПП за учениците от София по време на пролетната ваканция за представяне дейността и функциите на GS1 в защита на потребителя и начините за идентифициране на фалшиви продукти.

22.02.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад