Назад

Българската фирма Скортел ООД получи сертификат за успешно преминаване през „Оценка на иновационен капацитет на МСП“



През месец май фирма Скортел ООД, лидер на българския пазар на мобилни спътникови комуникации и член на Българска търговско-промишлена палата, премина успешно през „Оценка на иновационен капацитет“ посредством инструмента IMP3rove. Фирмата е с повече от 25- годишна история и множество иновативни проекти, реализирани в различни области от промишлеността и транспорта.

Скортел ООД демонстрира много висок резултат по отношение на всички процеси, свързани с управлението и генерирането на иновации и получи сертификат за преминаване през оценката, която е в съответствие с европейските стандарти за управление на иновации CEN/TS 16 555-1 и CWA 15899. Сертификатът бе издаден от академията IMP3rove в Дюселдорф, Германия.

Използваният инструмент IMP3rove, разработен по инициатива на Европейската комисия, анализира различни аспекти на иновационния мениджмънт: иновационната стратегия и визия на фирмата, иновационната култура, жизнения цикъл на иновациите и основните фактори, касаещи тяхното по- добро управление. Услугата се предоставя от експерти на Българската търговско-промишлена палата  и е подходяща за предприятия с иновационна дейност, минимум тригодишна история и персонал между 10 и 1000 човека.

Експерт от БТПП извършва оценката безплатно на ограничен брой МСП с иновационна дейност, желание за растеж, персонал от 10 до 250 служители и минимум 3-годишна история. Цялостна информация за оценката може да намерите тук.

При допълнителни въпроси,  моля свържете се с: Европейски информационен и иновационен център, БТПП
Лице за контакт: Христина Шотекова
Тел: 02 81 17 515
Ел. поща: een@bcci.bg

 


21.05.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад