Назад

Среща с консултантска компания Gateway & Partners



Мартинс Тикнус, управител на Gateway & Partners – www.gatewaypartners.net, проведе среща с председателя на БТПП Цветан Симеонов. На нея присъстваха Христина Димитрова, управляващ партньор и Джулия Белджибаева, партньор в Gateway & Partners.

Първият офис на Gateway & Partners е в гр. Рига, Латвия. От 2004 г. компанията помага на различни фирми да се разширяват и присъстват на различни експортни пазари. Осъществени са повече от 1000 проекта за компании в различни отрасли в повече от 40 страни - в това число Сингапур, Китай, ОАЕ и др. Това включва търсене на партньори на конкретен експортен пазар, организиране на търговски мисии и събития на външни пазари. Gateway & Partners е открила скоро и свои офис в София, за които отговаря г-жа Димитрова.

Председателят на БТПП изрази готовност за бъдещо сътрудничество при подпомагането на български компании да открият нови партньори и да осъществят бъдещи сътрудничества на чужди падзари.

Договорено бе в близко бъдеще БТПП съвместно с Gateway & Partners да организират и проведат в София информационен семинар за намиране на нови портньори на чужди пазари. След уточняване на точна дата за семинара БТПП ще информира допълнително заинтересованите компании.

 

 

 


24.04.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад