Назад

Делегация на Клъстер Подемна техника е на посещение на Световния индустриален панаир в Хановер



Делегация, организирана от Клъстер Подемна техника, е на посещение на Международния панаир за индустриални технологии и оборудване HANNOVER MESSE`2018, който се провежда в гр. Хановер, Германия в периода от 23 до 27 април 2018 г. Това е най-голямото и значимо събитие в областта на индустриалните технологии и оборудване в света.

Делегацията се организира и финансира по проект "Развитие и интернационализация на Клъстер Подемна техника"*, и е ръководена от главния секретар на БТПП Васил Тодоров. В делегацията са включени: ректорът на Техническия университет – Габрово проф. Райчо Иларионов, директорът на Института по механика към БАН проф. Васил Каварджиков, както и представители на фирмите Подем Габрово ЕООД, Теспом АД, Складова техника АД, МВ Янтра АД, Бултраф ЕООД, Нови търговски системи ЕООД, Балканско ехо ЕООД, Металик БиСиПи АД, Фортуна 1 ЕТ, Браншова камара на производителите и търговците на телфери и кранове.

Целта на посещението е запознаване с експозициите на CeMAT - водещо изложение за интралогистика, като част от Hannover Messe. В програмата са включени срещи с водещи фирми в областта на подемното машиностроене.

--------------
Проект BG16RFOP002-2.009-0011-C01 “Развитие и интернационализация на Клъстер Подемна техника”, финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.


24.04.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад