Назад

Българска бизнес делегация ще посети гр. Кайро, Египет в периода 2-4 май



Българската търговско-промишлена палата, съвместно със Службата по търговско-икономическите въпроси – Кайро и Експортния съвет за медицинска индустрия на Египет, организира бизнес делегация до гр. Кайро, Египет в периода 2 – 4 май 2018 г.

Експортният съвет за медицинска индустрия на Египет  кани заинтересовани представители на български институции и компании да осъсъществят бизнес посещение в Кайро за установяване на контакти с египетски партньори. Целта на посещението е да се промотират възможностите за износ на египетски медикаменти за чужбина, но организаторите нямат нищо против да приемат и предложения или презентации на наши компании, които не само внасят, но и изнасят медикаменти. Домакините освен това имат интерес и към инвестиция (самостоятелна или под формата на съвместно предприятие) в изграждането на фармацевтичен завод у нас, чиято продукция да се изнася за европейския пазар. Необходимо е предварително да се се изпрати презентация за дейността на българските компании или институции, с желание за участие.

Експортният съвет за медицинска индустрия на Египет покрива разходите за самолетни билети и четири нощувки на българските компании като организира и В2В срещи. Участниците трябва да покрият разходите за виза, вътрешен транспорт и дневни разходи. БТПП ще окаже съдействие за издаване на визи и логистична подкрепа при подготовка на пътуването.

Фирмите, които имат интерес да участват в състава на бизнес делегацията, следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма, копие от международен паспорт, презентация за дейността на компанията на английски език на електронна поща: irelations@bcci.bg до 20.04.2018г.

За повече информация: Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации”, тел.: 02/ 8117 489 и 8117 421.          

Приложения:


18.04.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад