Назад

В БТПП се проведе среща с представител на британска медийна компания

Цветан Симеонов изрази готовност за съдействие при разпространение на информация за събития, организирани от Ascential


Председателят на БТПП Цветан Симеонов се срещна с Андрю Уилсън, директор стратегическо партньорство в британската медийна компания Ascential със седалище в Лондон. В разговора участваха и Миглена Желева, търговски съветник към Британското посолство в София и екип експерти от БТПП.

Уилсън представи дейността на компанията Ascential, която се занимава основно с управление на медийни B2B събития по целия свят. Четирите основни сфери на дейност на компанията обхващат: цифровия маркетинг и реклама, търговията, финансовите технологии и  образователната технология.

Цветан Симеонов запозна госта с дейността и услугите, предлагани от БТПП, и изрази готовност за пълна подкрепа и съдействие при разпространението на информация до деловите среди за предстоящите събития, организирани от  компанията Ascential.

От сериозен интерес за български компании в сферата на образованието е предстоящото изложение Bett 2019 (www.bettshow.com). Това е индустриално шоу в областта на педагогическите технологии, което обединява 850 водещи компании, 103 нови стартиращи компании и над 34 700 участници от глобалната образователна общност. Информационна брошура на последното Bett 2018 може да откриете ТУК.

Подробна информация на изложения и събития, организирани от компанията “Ascential”, могат да бъдат намерени на следните линкове:

www.money2020.com FinTech – 5 000 посетители в Амстердам, 4-6 юни 2018 г.

www.bettshow.com EduTech – 34 000 посетители в Лондон, януари 2019 г.

www.purelondon.com в областта на модата и текстила – 10 000 посетители през юли 2018 г. и февруари 2019 г.

www.springfair.com www.autumnfair.com търговия на дребно – 68 000 посетители през септември 2018 г. и февруари 2019 г.

 


30.03.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад