Назад

БТПП организира ексклузивни двустранни бизнес срещи с фирми от Германия



Еnteprise Europe Network към БТПП има удоволствието да Ви покани за участие в двустранни срещи за намиране на бизнес партньори от Германия, които ще се проведат в БТПП на 27 март 2018г. Събитието е организирано по повод на официално посещение у нас на делегация от Германия.

Организатор на събитието е най-голямата мрежа в подкрепа на бизнеса - Enterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата и NRW.International, Германия.

Българските участници ще имат изключителната възможност да се срещнат с представители на фирми от район Северен Рейн-Вестфалия и да намерят подходящ бизнес партньор в някои от следните сектори:

  • Производство на системи за измерване на газ
  • Производство на филтърни и транспортни системи за индустрията
  • Консултации и инженеринг на инсталации и промишлени обекти
  • Производство на контейнери за смет и управление на отпадъците
  • Производство на коминни системи и технологии.

За да заявите Вашия интерес за участие, моля да попълните детайлно *регистрационната карта и да я изпратите на имейл: een@bcci.bg.

*Програма на събитието

*Кратко описание на германските участници и тяхното търсене на български език

Федерална република Германия продължава да е водещ външнотърговски партньор на България. Страната разполага със солидна индустриална база, стабилна институционална система, подкрепяща бизнеса, и високо качество на производството, което и занапред ще й осигурява ролята на един от най-желаните партньори за започване на бизнес.

Крайният срок за регистрация е 22 март 2018г. 

За въпроси и допълнителна информация, моля свържете се с: Европейски иновационен и информационен център, Българска търговско-промишлена палата, Тел: 02 8117 525 / 515/ 505, Е-mail: een@bcci.bg


19.03.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад