Назад

Асоциацията на сертифицираните експерти по разкриване на измами – България и БТПП подписаха Меморандум за сътрудничество

Участието на членовете на БТПП и АСЕРИ-БЪЛГАРИЯ е безплатно в съвместен предстоящ семинар с практическа насоченост






В БТПП се проведе среща с представители на Асоциацията на сертифицираните експерти по разкриване на измами – България (АСЕРИ-БЪЛГАРИЯ). Обсъдено бе съвместното сътрудничество, осъществяване на проекти във връзка с разкриване и предотвратяване на измами, организиране и осъществяване на съвместни обучения, мероприятия за обмяна на опит и добри практики от взаимен интерес.

На срещата председателят на БТПП Цветан Симеонов и председателят на АСЕРИ-БЪЛГАРИЯ  подписаха Меморандум за сътрудничество, както и се планира провеждането на първото съвместно мероприятие - семинар с практическа насоченост на тема „Управление и сигурност на данните. Регулативни изисквания и технически методи за въвеждане.“ Участието на членовете на БТПП и АСЕРИ-БЪЛГАРИЯ е безплатно и 50 лв. за външни участници. Семинарът ще се проведе на 08.05.2018 г. от 10:00 на ул. „Искър“ № 9. Информация за програмата на семинара и предварително записвание и ще се предостави допълнително на интернет страницата на БТПП, както и на страницата на  АСЕРИ-БЪЛГАРИЯ.

 


08.03.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад