Назад

Пламен Павлов, председател на Българска газова асоциация и член на БТПП, се срещна с председателя Цветан Симеонов



Пламен Павлов, председател на Българска газова асоциация и член на БТПП, посети Палатата и обсъди с председателя Цветан Симеонов резултатите от успешно приключилата делегация до Македония, придружаваща Президента на Република България – Румен Радев.

Както вече БТПП ви информира, като член на инициативния комитет за активизиране на дейността на Българо – македонската търговска палата, Пламен Павлов беше оторизиран да подпише Меморандум за разбирателство с Македоно-българската стопанска камара.

В изпълнение на договореност от май 1993г. между БТПП и Македонската стопанска камара през 1999г. се учредява смесен съвет при БТПП,  който сега ще бъде регистриран като отделно юридическо лице, с оглед на разширяване на дейностите, развитие на съвместни бизнес проекти, както и активизиране на сътрудничеството между България и Македония.

Фирмите, които желаят да се включат в състава на Българо – македонската търговска палата, могат да изпращат потвърждения в дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 494, 8117 489 или e-mail: m.markova@bcci.bg.

 


20.02.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад