Назад

БТПП ви кани на 25-ото издание на международната специализирана изложба СЕКЮРИТИ ЕКСПО



От 7 до 10 март ще се състои 25-ото издание на международната специализирана изложба Секюрити експо в Интер Експо Център - София. Изложбата се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи, а организатори са партниращите си Българска търговско-промишлена палата и Интер Експо Център.

На утвърдилото се изложение се събират секторът на контрола за достъп, видеонаблюдение, пожароизвестяване, IT и оборудване за „интелигентни сгради“, за да отговорят на високите технологични изисквания на епохата.

СЕКЮРИТИ ЕКСПО ще се проведе паралелно с Българска строителна седмица - форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство

„Видеонаблюдението не е това, което беше“. Около тази мисъл се обединяват участниците в изложението Секюрити Експо 2018. Сред основателните аргументи за това е стремглавото навлизане на дроновете в професионалното видеонаблюдение. На посетителите ще се демонстрират възможностите на различни видове квадрокоптри. Сред тях са иновативните машини, снабдени с термовизионни камери. За нуждите на издирвателни и спасителни операции, борба с пожари и за инспекции на мащабни обекти изложителите ежегодно представят и безпилотни авиационни системи, предназначени за търсене и откриване на източници на гама лъчения и за радиационно разучаване на местности.

Основен акцент на изложението през тази година са и алармените системи. Погледите на посетителите ще бъдат привлечени от системите VideoFied, разполагащи с видео детектори за движение, които предават безжично цветно видео, до което собственикът на продукта има непрестанен достъп благодарение на безплатно мобилно приложение.

По време на Секюрити Експо 2018 ще бъде представена богата продуктова гама от интеркомите на Beninca. Те се предлагат в три разновидности – според технологията, чрез която се осъществява връзката – DECT, GSM и WiFi. Многобройни ще бъдат предложенията и за гласови оповестителни системи. Предназначен за малки и средни сгради е интегрираният панел AE300. Той се монтира на стената, а към него се подвързват само интерфейсите към линиите с високоговорители, пожарните и разговорните микрофони, връзката с пожароизвестителна централа и мрежовото захранване. Системата позволява към нея да се свържат изнесен пожарен микрофон и настолен микрофон за гласови съобщения. Посетителите ще се запознаят и с цифровите домофонни системи Laskomex, чрез които се осъществява качествена комуникация и сигурност както в малки, така и в големи жилищни сгради и комплекси.

Съвременните технологии притежават неограничени възможности. Секюрити Експо ги събира на едно място, за да осигури безопасността за дома и бизнеса в условията на съвременния свят.

Всички новини за изложение Секюрити експо ще откриете на securityexpo.bg.


16.02.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад