Назад

БТПП взе участие в изложението „Бултишад“



БТПП взе участие в изложението „Бултишад“, което се организира от Българско-турската търговско-индустриална камара, съвместно с Търговската канцелария към Посолството на Република Турция в София.

Цветан Симеонов, председател на Българската търговско-промишлена палата посети мероприятието и проведе разговори с новият извънреден и пълномощен посланик на Република Турция у нас Н.Пр. Хасан Улусой, търговският съветник към Търговската канцелария на Турия у нас Емрах Сазак и Фикрет Индже, председател на Българско-турската търговско-индустриална камара. Обсъдени бяха възможностите за активизиране на двустранните отношения с един от водещите търговски партньори на страната ни – Турция.

Участие в изложението взе и заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов, който акцентира върху предприетите от страна на Министерството активни мерки за подобряване на бизнес средата и стесняване на дистанцията между бизнеса и институциите.

По време на изложението представителите на големи български и турски компании, които работят в България, представиха своята дейност, срещнаха се с със свои колеги, потърсиха партньорства и нови контакти.


22.01.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад