Назад

БТПП бе домакин на презентация на тема „Възможностите за участие в държавните поръчки към Посолството на САЩ в София“





Българската търговско-промишлена палата (БТПП) бе домакин на презентация на  тема  „Възможностите за участие в държавните поръчки към Посолството на САЩ в София“. Главният секретар на Палатата Васил Тодоров откри събитието и сподели, че партньорството между БТПП и Посолството на САЩ е изключително динамично и ползотворно. Той спомена организираните през октомври бизнес срещи в рамките на американската търговска мисия Trade Winds  и скорошното посещение на Американско-централноевропейската бизнес асоциация в нашата страна.

Пол Суайдър, експерт от посолството, представи условията за участие в обявявани от американското посолство държавни поръчки или доставки. Всяка година посолството в София закупува български стоки и услуги за изпълнение на своята дейност. Доставките на стоки/услуги над 3 500 щ.д се осъществяват със събиране на поне три оферти.

За да се включи като доставчик, българска фирма трябва да има регистрация в интернет страницата: https://www.sam.gov/.

Всички търгове за над 15 хиляди долара могат да се намерят на страницата на посолството: https://bg.usembassy.gov/.

Детайлна информация тук.

Заинтересованите български компании, които желаят да изпратят свое представяне и контакти на Посолството на САЩ в София, могат да го направят на: Email: Sofia_GSO_Procurement@state.gov


30.11.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад