Назад

Представяне на проект „е-MEDIATION” в рамките на Дни на медиацията



Българската търговско-промишлена палата информира, че на 15 ноември 2017 г. от 10.00ч. в заседателната зала на Съдебната палата, София ще се проведе представяне на проект „e-MEDIATION - Насърчаване прилагането на информационните и комуникационните технологии при разрешаването на международни спорове”. Събитието е в рамките на Дни на медиацията в България, организирани от Центъра за спогодби и медиация към Софийски градски съд и Софийски районен съд.

Целта на събитието е засилване на обществения интерес към медиацията като извънсъдебен начин за разрешаване на спорове.

Проектът e-MEDIATION обединява усилията на три български организации под ръководството на Фондация „Право и Интернет“ към по-широкото прилагане на Директива 2008/52/ЕО чрез разработването на сигурно решение на информационните технологии за онлайн медиация в контекста на международни спорове, както и насърчаването на медиационна култура в българското общество.

В присъствието на представители на съдебната система, съдии, адвокати, медиатори, предприемачи, академични среди и медии ще бъдат обсъдени актуални теми, свързани с развитието на медиацията в България.

Участието е безплатно, необходима е предварителна регистрация до 13 ноември на тел.: 02 8117 494 или e-mail: m.markova@bcci.bg

Пълната програма на събитията в рамките на Дните на медиацията ще намерите тук.


13.11.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад