Назад

ЕEN към БТПП посрещна бизнес делегация от Тайван





Бизнес делегация от Тайван посети БТПП. Това е втора тайванска бизнес мисия за последната седмица. В събитието се включиха представители на БТПП, на Българска агенция за инвестиции, както и на Тайвански търговски център София (TAITRA).

Георги Стоев, заместник-председател на БТПП, приветства тайванската делегация. Той представи дългогодишните отношения между БТПП и Тайван, дейността на Палатата в различните сектори и услугите, които тя предлага в полза на бизнеса.

Представители на Българска агенция за инвестиции - Анна Радовска, гл. секретар, и Юлиян Балчев, направиха детайлна презентация на бизнес климата в България, както и на широк спектър от добре развити сектори, като подчертаха благоприятната среда за инвестиране и създаване на фирми у нас.

Тайванския търговски център София (TAITRA) бе представен от Пати Лин, която придружаваше тайванските фирми. Те представяха следните сектори: машиностроене, автомобилно тестване, велосипеди, готварски уреди, уреди за осветление и захранване, текстилна промишленост, и др.

 


02.11.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад