Назад

Тайвански фирми, търсещи партньори в България, посетиха БТПП









Българската търговско-промишлена палата (БТПП) посрещна делегация от Тайван, (тайвански производители и търговски компании, специализирани в производството на системи за индустриално управление, оптоелектронни решения и дисплейни технологии, LED, умно осветление, умно управление на енергия, пластмаси и гуми/автоматизиране/електроника, wireless продукти, системи за сигурност и управление на енергия).

Преди това в хотел „Маринела“ се проведоха двустранни бизнес срещи между представителите на делегацията и над 50 български фирми. Форумът беше открит от г-н Красимир Дачев, член на управителния съвет на БТПП, който приветства гостуващите фирми и директора на Тайвански търговски център, София – г-жа Пати Лин.

От страна на Българската агенция за инвестиции главният секретар Ана Радовска и  Юлиан Балчев, главен експерт в Агенцията, представиха инвестиционния климат и предимствата на България като инвестиционна дестинация.

Събитието беше организирано със съдействието на най – голямата консултантска мрежа в подкрепа на малките и средните предприятия Enterprise Europe Network.

В края на месеца предстои втора делегация от Тайван да посети България, като отново ще бъдат проведени двустранни срещи в хотел „Маринела“. За повече информация, моля следвайте линка: http://www.bcci.bg/payment_bcci/index.php?act=semview&id=569


27.10.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад