Назад

Зам. - председателят на Канадско-българска бизнес мрежа Алекс Нестор посети БТПП

Дискутирани бяха финалните елементи относно Българо - канадски бизнес форум "Защо Канада?"




На среща със зам. - председателя на Канадско-българска бизнес мрежа Алекс Нестор председателят на БТПП дискутира финалните елементи относно  Българо - канадски бизнес форум "Защо Канада?". Цветан Симеонов информира, че се очаква сериозно присъствие на представители на дипломатическия корпус в София. Представители на редица държавни и обществени организации също ще вземат участие във форума.

Алекс Нестор спомена, че се очаква представяне на истории на успеха на компании, които работят в Канада  и България и имат забележителни постижения в бизнеса.

Основни теми на събитието ще бъдат: търговските взаимоотношения между България и Канада, споразумението СЕТА, бизнес климата в Канада, администрация и данъчна система, възможности за българските фирми на канадския пазар и конкретни условия за износ на стоки и услуги към Канада.

Форумът ще се състои на 7 ноември 2017 г. в Гранд хотел София, съгласно предварителната програма. За да участвате, моля да се регистрирате тук.

Таксата участие е 120.00 лв. с ДДС. За членовете на БТПП таксата участие е 90.00 лв. с ДДС. Можете да проверите членството си в БТПП тук.

Безплатно участват: представители на български институции, дипломатически корпус, браншови организации, смесени палати, регионални ТПП, работодателски организации.

 


24.10.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад