Назад

Христо Попов и Цветан Симеонов обсъдиха предстоящото изложение за селско стопанство „AGRITECH 2018”



Председателят на Българо - израелската търговско-промишлена палата Христо Попов обсъди с председателя на Палатата Цветан Симеонов резултатите от успешно приключилата бизнес делегация, придружаваща заместник-министъра на околната среда и водите – Николай Кънчев по време на неговото официално посещение на изложението „WATEC” 2017 в Израел в периода 11-15 септември т.г.

Бяха високо оценени постиженията на Израел относно намаляването на загуби на водопроводната мрежа до под 5 %, както и технологиите за обезсоляване на морска вода. Особен интерес представляват постиженията им в капковото напояване, както и  в безизкопно възстановяване на съществуващи водни канализационни мрежи. Обсъдена бе и проведената среща във Федерацията на израелските търговски палати, както и възможностите за развитие на двустранните търговско-икономически отношения между България и Израел.

По време на срещата бе дискутирана и подготовката на бизнес делегация от Българо-израелската търговско-промишлена палата на предстоящото изложение за селско стопанство „AGRITECH 2018” ( http://agritechisrael.org/ ), което ще се проведе в периода 8-10 май 2018г. в Тел Авив.

Фирмите, които проявяват интерес за участие в изложението, могат да се свързват с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на e-mail: m.markova@bcci.bg или на на тел.: 02 8117 494, 8117 489.


04.10.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад