Назад

Представяне на иновативен проект „с банка Пиреос до ключ“

Професионално партньорство между банка, архитект и строител за комплексно обслужване по изграждането на еднофамилни къщи




В БТПП по инициатива на Съвета по иновации при БТПП се състоя кръгла маса на тема: "ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИНОВАТИВЕН ПРОЕКТ „С БАНКА ПИРЕОС ДО КЛЮЧ“ - ПРОФЕСИОНАЛНО ПАРТНЬОРСТВО МЕЖДУ БАНКА, АРХИТЕКТ И СТРОИТЕЛ ЗА КОМПЛЕКСНО ОБСЛУЖВАНЕ ПО ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЕДНОФАМИЛНИ КЪЩИ". Тя бе открита от доц. д-р Йосиф Аврамов, съпредседател на Съвета по иновации и член на УС на БТПП. Г-н Любомир Пунчев, член на УС на БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД и Изпълнителен Директор на банката приветства участниците в Кръглата маса и посочи, че с иновативния проект в областта на кредитиране на строителството на индивидуални къщи, който за първи път се представи в Палатата, се предоставя на клиента цялостно решение и качествен продукт. Това се постига чрез синхронизиране на усилията на финансиращата институция, архитектурното студио, строителната фирма и Агенцията за недвижими имоти и се прави за първи път в банковата практика у нас.

Представяне на кредитния продукт  „С БАНКА ПИРЕОС ДО КЛЮЧ“ бе направено от г-жа Даниела Проданова, експерт в дирекция „Банкиране на дребно” при  БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД. Презентация от името на Архитектурно студио „ДИКАНСКИ И ПАРТНЬОРИ” с наименование: „Да срещнеш архитекта” направи арх. Гергана Диканска. С ролята на строителя при реализацията на иновативния проект запозна участниците инж. Александър Бачев, управител на строителна компания „АЛЕКСТРОЙ”, гр.Благоевград, който освен, че е реализирал десетки проекти у нас, се е доказал със своята качествена строителна дейност в Германия, Австрия и в други страни. Последната презентация бе на г-н Страхил Иванов, управител на една от най-големите у нас агенция за недвижими имоти „ЯВЛЕНА”АД.

В дискусията се включиха: г-жа Гена Събева от строително-консултантската фирма  „Събеви груп”, г-н Владимир Томов, председател на Съвета по инвестиции при БТПП, г-жа Мария Ивчева, представител в София на водещата испанска фирма за санитария „РОКА,  Ангел Ангелов, университетски преподавател и консултант на европроекти и др.

 

 


02.10.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад