Назад

БТПП и Централна енергоремонтна база ЕАД обсъдиха актуални области на взаимодействие



На среща с инж. Иван Желязков, член на Съвета на директорите на Централна енергоремонтна база ЕАД, председателят на БТПП Цветан Симеонов обсъди актуални области на взаимодействие. Дружеството е член на Палатата.

Инж. Желязков информира за последните постижения на дружеството, което има 70-годишна история. Основната дейност на компанията е диагностика, профилиране и ремонт на генератори, трансформатори, електроизграждане и др. Предстои откриване на изпитваща лаборатория за електрически изделия и продукти. Внедрена е Интегрирана система за управление, съответстваща на международните стандарти ISO и OHSAS. Представени бяха планирани от компанията партньорства както с европейски, така и с фирми от трети страни.

Цветан Симеонов предостави информация за предстоящи инициативи, които БТПП подготвя в полза на своите членове, включително стартирането на проект за видео заснемане 360°, който ще позволи визуализиране на производствени и търговски обекти, използвайки най-новите технологии за визуално представяне.


02.08.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад