Назад

Ръководствата на Българо – ливанския бизнес съвет и на Ливано – българския бизнес съвет посетиха БТПП



Ръководствата на Българо – ливанския бизнес съвет и на Ливано – българския бизнес съвет посетиха БТПП и се срещнаха с председателя на Палатата Цветан Симеонов.

Целта на срещата бе обсъждане на двустранните търговско-икономически отношения и предстоящи инициативи, сред които посещение на бизнес делегация, организирана от Търговско-промишлената и земеделска палата на Бейрут и Планината Ливан, през месец ноевмри 2017г. Обсъдена бе и информация за развитието на някои сделки и инициативи, започнали при посещението на делегация от БТПП в Ливан през април 2017 г.

Цветан Симеонов благодари на председателите на двустранните съвети Ахмад Аладеин, председател на Ливано – българския бизнес съвет (ЛББС) и Мохамад Сакър, председател на Българо – ливанския бизнес съвет (БЛБС) за активната дейност и регулярното споделяне на икономическа информация, както и на запитвания за потенциални партньорства.

БТПП изрази готовност за съдействие при постигане на целите на смесените съвети и подпомагане на бизнеса от България и Ливан.


01.08.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад