Назад

Покана за семинар „По-големи възможности за малкия бизнес: конкурентоспособни днес и утре“



Българската търговско-промишлена палата и Mastercard организират обучителен семинар за запознаване на малките и средни предприятия, с предмет на дейност търговия със стоки и услуги, с ползите от приемането на електронни разплащания за повишаване на тяхната конкурентоспособност и адаптирането им към изискванията на съвременния потребител.

Семинарът ще се проведе на 19 юни 2017 г. /понеделник/, от 10.00 ч. в сградата на БТПП, София, ул. Искър 9, зала A.

Участниците в семинара ще имат възможност да се запознаят с основните преимущества на електронните разплащания за бизнеса, начините, по които биха могли да повишат приходите от продажби и ефективността на бизнес процесите чрез приемането на безналични плащания, както и с параметрите на продуктите, специално разработени за техните потребности.

Водещ на семинара ще бъде Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България и Македония.

След края на презентационната част, участниците ще могат да зададат своите конкретни въпроси към лектора и да получат експертен съвет от представителите на Mastercard.

Форумът е насочен към малки и средни търговци, работещи в секторите ХоРеКа, фризьорство и козметика, търговия с хранителни и бързооборотни стоки, алкохол и тютюневи изделия и др.

Местата са ограничени и първите по време ще получат потвърждение. За останалите ще бъде организиран повторно обучителен семинар и те ще бъдат поканени за участие и ще се ползват с предимство.

За повече информация вижте прикачените програма и регистрационна форма.  Желаещите да вземат участие е необходимо да изпратят попълнена регистрационна форма на e-mail: secretariat@bcci.bg  в срок до 14 юни /сряда/.

Участието е безплатно.

Може да се регистрирате и онлайн на адрес: http://www.bcci.bg/payment_bcci/order.php

През тази година е предвидено да се проведе още един обучителен семинар на същата тема в Бургас (септември-октомври). Датата и програмата за него ще бъдат обявени месец по-рано на интернет страницата на БТПП.

Приложение:

Програма

Регистрационна форма


16.06.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад