Назад

За втора година БТПП е партньор на Националната кампания „Великден за всеки“



БТПП с  готовност подкрепя за втори път кампанията „Великден за всеки“ на омбудсмана на Република България г-жа Мая Манолова. Инициативата е насочена към най-бедните членове на нашето общество – българските пенсионери. Кампанията се организира, за да се набират средства и храни за възрастните хора, които няма да получат великденска надбавка. Целта на инициативата е български пенсионери в изключително затруднено положение да бъдат подпомогнати с ваучери от 20 лв.. Партньори на кампанията тази година са: Българския червен кръст, Българска хранителна банка, Столична община, доброволчески организации – НАРД и Национално сдружение „Младежки глас“, „Български пощи“ ЕАД, НОИ, неправителствени организации, фирми от хранително-вкусовия бранш и други.

Българската търговско-промишлена палата е съпричастна на благородната кауза и активно се присъединява и подкрепя инициативата „Великден за всеки“. БТПП поканва и своите членове да се включат в инициативата, което ще е още един пример за корпоративна социална отговорност на бизнеса в България.

Повече информация за кампанията  ТУК

Тази година кампанията „Великден за всеки“ – „Дари празник на баба и дядо“ набира средства по банкова сметка вУниКредит Булбанк, разкрита конкретно и единствено за целите на кампанията, като титуляр е Български Червен кръст (БЧК)   
        IBAN: BG53UNCR70001522802795
        Банков код: UNCRBGSF

        Или със SMS 1255 -  на стойност 1 лев, освободен от ДДС

        На стационарен номер 0900 5 1255 на стойност 1 лев, освободен от ДДС
        Чрез on-line дарения от България и чужбина на сайта на БЧК –  www.redcross.bg

        На Интернет платформата AMMADO –https://www.ammado.com/nonprofit/bulgarianredcross/statement


23.03.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад