Назад

Търговско- промишлената палата на Дубай е заявила готовността си за организиране на бизнес форум



Димитър Куюмджиев, упълномощен деятел на Асоциацията на Българо – Арабските Икономически Камари (АБАИК) посети БТПП и се срещна с председателя на Палатата – Цветан Симеонов.

По време на работната среща, г-н Куюмджиев представи резултатите от проведено в кр. на месец февруари посещение в Дубай с цел осъществяване на срещи с потенциални контрагенти и партньори. По време на престоя си в Дубай, г-н Куюмджиев е обсъдил посещение на българска бизнес делегация през есента на 2017г. Заявен е интерес към България от фирми в хранително-вкусовата промишленост, туризма и хотелиерството, инвестициите в морските и речни пристанища.

Търговско-промишлената палата на Дубай е заявила готовността си за организиране на бизнес форум и двустранни срещи с местни заинтересовани търговци.

По време на посещението членовете на българската делегация ще могат да се запознаят с постиженията и възможностите на строителния бизнес в Дубай в светлината на домакинството на световното изложение World EXPO 2020 в Дубай (http://expo2020dubai.ae/ ). Очаква се пътуването да се осъществи в края на месец ноември 2017г. и да включва освен организиране на бизнес форум и посещение на изложението The Big Five (  https://www.thebig5.ae/ )- 26 – 29 ноевмри 2017

Фирмите, които имат интерес за участие в състава на бизнес делегацията до Дубай през есента на 2017г., моля в срок до 13 април / четвъртък/ да се свързват с дирекция „ Международно сътрудничество и международни организации“ на тел.: 02 8117 494, 421 или на e-mail: m.markova@bcci.bg .

БТПП ще информира допълнително за програмата и условията за участие в делегацията.


17.03.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад