Назад

Българска бизнес делегация ще посети Ливан



Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че организира съвмесно с Българо-ливанския бизнес съвет при БТПП бизнес делегация до гр. Бейрут, Ливан в периода 4 – 7 април 2017 г.

Секторите от взаимен интерес, които ще определят и състава на бизнес делегацията, включват: туризъм, банково и застрахователно дело, хранително-вкусова промишленост, преработвателна и лека промишленост. От ливанска страна се проявява интерес и към инвестиране в сферата на услугите (хотелиерство, ресторантьорство), недвижимите имоти (офис центрове, кина и др.).

Проектопрограмата на посещението предвижда провеждането на двустранен ливано – български бизнес форум и индивидуални двустранни бизнес срещи, организиран съвместно с Търговско-промишлената и земеделска палата на Бейрут и Планината Ливан. Форумът ще се осъществи и със съдействието на Службата по търговско-икономически въпроси в гр. Бейрут и Посолството на България в Ливан. Участниците в бизнес делегацията ще имат възможността да посетят и изложението за хрантелно-вкусовата промишленост, кетъринг услуги, оборудване - HORECA - http://www.horecashow.com/en.

Фирмите, които имат интерес да участва в състава на бизнес делегацията, следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма, копие от международен паспорт, снимка на пътуващия в електронен вариант, лого на фирмата в електронен вариант на електронна поща: irelations@bcci.bg както и да заплатят таксата за участие в срок до 17 март /петък/ 2017г.

За повече информация относно бизнес делегацията, организирана от БТПП, моля да се обръщате към дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” при БТПП на телефони: 8117 421 и 8117 494.

                Приложения:

·         Регистрационна карта;

·         Предварителна програма на посещението;

·         Информационна брошура на изложението.

 


15.03.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад