Назад

БТПП насърчава българското биопроизводство





Председателят на БТПП Цветан Симеонов се срещна с Елена Косева, собственик на „Градско село“ ЕООД. Фирмата е производител на чисти натурални храни със собствена търговска марка и предлага продукти от малки производители от селските райони на България -  www.gradskoselo.bg. Елена Косева представи свои нови проекти за утвърждаване и разширяване на бизнеса, както и намеренията за представяне и износ на продуктите на фирмата на международните пазари.

С оглед на конкурентоспособността на продуктите и по-добрата им реализация председателят на БТПП Цветан Симеонов препоръча фирмата да въведе данни за своите продукти в Продуктовия каталог, като въведената информация ще бъде показвана на потребителите след сканиране на баркода с мобилното приложение БГ Баркод.

За хранителни продукти данните са съобразени с новите изисквания на Регламент 1169/2011 на ЕС за предоставяне на точна информация на крайните потребители. За да изпълни своите амбициозни проекти, фирмата търси партньор или инвеститор за дългосрочно сътрудничество. Тези фирми, които проявяват интерес от разширяване на дейността си и в сектор биопроизводство, могат да се обръщат директно към: г-жа Елена Косева, „Градско село“ ЕООД, тел. 0879 810 786, e-mail: e.koseva@gradskoselo.bg


09.02.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад