Назад

Търговско-промишлена палата – Търговище отбеляза своята 20-годишнина

Фирми, партньори и личности получиха отличия за ползотворно сътрудничество и активно участие в дейността на Палатата






Търговско-промишлена палата – Търговище отбеляза 20 години от учредяването си с тържествено честване, проведено в комплекс „Тера Европа“ гр. Търговище. На събитието присъстваха множество съмишленици, партньори, бизнесмени, колеги от палатите, представители на местната власт и неправителствения сектор.

Цветан Симеонов, председател на БТПП, поздрави екипа на Палатата и връчи Сертификат за представителна организация на работодателите за участие в Националния съвет за тристранно сътрудничество, както и  Сертификат за членство в Международна търговска камара – Париж и акредитация във веригата за издаване на сертификати за произход и други външнотърговски документи.

Оля Иванова, председател на ТПП - Търговище, представи накратко историята и свършеното през годините.

Поздравления отправиха и първият Председател на ТПП - Търговище – Йовчо Йовчев, Петър Карагеоргиев – бивш кмет на Община Търговище и член на инициативния комитет по създаване на Палатата, д-р Дарин Димитров – настоящ кмет на Община Търговище.

ТПП – Търговище връчи 30 плакета и 70 грамоти на фирми, партньори и личности за сътрудничество и активно участие в дейността на Палатата.


16.12.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад