Назад

Ръководството на фирма Ревюел ООД и председателя на БТПП обсъдиха възможностите за сътрудничество





В БТПП се проведе среща между председателя Цветан Симеонов и ръководството на фирма Ревюел ООД – г-н Кирил Христов СЕО и г-н Иван Кашукеев- вицепрезидент.

Цел на разговорите бе представянето на фирмата, обсъждането на възможностите за сътрудничество между БТПП и Ревюел ООД, и участието на фирмата в различни мероприятия, организарани от БТПП.

Ревюел ООД е българска компания, производител на пълна гама качествени козметични продукти – бяла козметика, грим, продукти за личната и интимната хигиена.

От създаването си през 2009 година досега компанията се развива непрекъснато и успешно реализира продажби в Русия, Англия, Холандия, Дания, Тунис и др. Продуктите, които предлага, се отличават с високо качество и ефективност, разумни цени и привлекателен продуктов дизайн. В производството им се влагат качествени суровини от водещи европейски компании.

Качественото и модерно оборудване в цеховете и лабораториите, гарантираното постоянно високо качество на продуктите, както и екипът от квалифицирани специалисти, правят компанията надежден бизнес партньор.

Повече информация за Ревюел ООД можете да намерите на http://revuele.eu/ или info@revuele.eu


02.12.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад