Назад

Представители на японска корпорация посетиха БТПП



Представители на японската корпорация “Sojitz Corporation” https://www.sojitz.com/en/ https://www.sojitz.com/en/ проведоха среща със зам. - председателя на БТПП и на Българо-японския икономически съвет Георги Стоев.

От японска страна участва г-н Сасуму Сато, зам. - генерален мениджър в химически департамент на корпорацията и г-н Тим Лин, директор в “Oriental Silicas Corporation” http://www.apsilica.com/> http://www.apsilica.com/ .

В срещата взе участие и г-н Стоян Мишев, управител на “ЕМВ КОНСУЛТ ЕООД” http://emvconsult.net/ http://emvconsult.net/ .

Георги Стоев запозна гостите с различните дейности на БТПП в подкрепа на бизнеса,както и с предимствата на Арбитражния съд и

Регионалните палати в системата на на БТПП, с дейността на GS1 България, с различните видове класации, изготвяни ежегодно от Палатата.

Гостите от Япония са на проучвателно посещение в България, като по време на визитата си ще посетят различни региони на страната – Бургас, Варна, Русе и ще осъществят срещи с потенциални партньори.


23.11.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад