Назад

БТПП подкрепя провеждането на 22-ри годишен Благотворителен базар на Международен женски клуб - София 2016

Представители на МЖК - София проведоха среща с Цветан Симеонов




За 22 – ра поредна година Международен женски клуб – София организира благотворителен коледен базар. Тази година той ще се проведе на 4 декември в Интер Експо Център от 10.30 до 19.00 ч. Базарът включва над 75 щанда, от които 60 са представителни на Посолствата в България.

Всяка година събитието предоставя възможност на различните държави да покажат своите ръчно изработени сувенири, традиционните занаяти, музика, фолклор, национална кухня, облекло, литература, култура и традиция. Освен ястия посетителите ще могат да си купят сувенири, книги от целия свят, да участват в томболи с награди.

БТПП традиционно подкрепя най-голямото благотворително събитие за набиране на средства, организирано от Международния дамски клуб - София. Благодарение на подобен вид мероприятия клубът има възможност да финансира различни проекти.

Билетите за вход в базара също участват в благотворителната акция на Международния женски клуб - София. В случай, че желаете да се присъедините към благотворителната кауза, можете да получите повече информация на тел.: +359 887 686 777 – Мая Методиева

Благодарение на събраните дарения преди и по време на 21-я Годишен Базар през миналата година Благотворителната Фондацията на МЖК- София е финансирала 23 проекта, четири нови и осемнадесет текущи проекти. Общият размер на финансовата подкрепа е на стойност близо 350 000 лева, а това ще се отрази на живота на над 2500 нуждаещи се в България. Някои от тях са:

-        Социална кухня София -от декември до края на март за над 1700 от най-бедните хора, които получават храна всеки ден;

-        „Заедно в Час“ - достъп на всяко дете в България до качествено образование чрез насърчаване на способни и амбициозни млади хора;

-        Подкрепа за Сдружение "Деца с онкохематологични заболявания" (медицинска и психологическа);

-         „Кофоед Училища за самопомощ“ - поощрява самостоятелността на хората със социално-икономически проблеми.

Пълният списък на всички проекти, подкрепяни от МЖК-София, е достъпен на www.iwc-sofia.org. Всяка помощ от Ваше име, ще бъде високо оценена!

БИЛЕТИ: VIP - 40лв. Дарение 4.12.16 09:00

БИЛЕТИ: 4лв Дарение/2лв Пенсионери/Студенти 4.12.16 10:30

 


27.10.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад