Назад

БТПП отличи с почетен диплом първия съветник по икономическите въпроси към посолството на Сърбия



По повод приключването на мандата на Александър Миличевич, първи съветник по икономическите въпроси към посолството на Сърбия в София, Българската търговско-промишлена палата изрази благодарността си към него за отличното партньорство за развитие на двустранните икономически връзки. Председателят на БТПП Цветан Симеонов връчи почетен диплом на г-н Миличевич и благодари за дългогодишното сътрудничество, като изрази готовността на Палатата за бъдещи инициативи в подкрепа на бизнеса от България и Сърбия.

Припомняме, че при връчване на Годишните награди на БТПП за 2013 г. Александър Миличевич бе отличен в категория ”Търговски представител” със статуетка „Хермес“ и Грамота за изключителния му принос за активизиране на двустранните икономически връзки.

Със съдействието на г-н Миличевич през последните 6 години бяха осъществени редица събития, сред които Българо-сръбски бизнес форум по повод официалното посещение на Президента на Република Сърбия в България; посещение на българска бизнес делегация в Белград в рамките на официалната визита на президента Росен Плевнелиев, както и редица съвместни инициативи и обмяна на опит с Търговската палата на Сърбия.


04.07.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад