Назад

Семинар „Винената индустрия в България и Грузия“



Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Грузинската винена асоциация, организира семинар „Винената индустрия в България и Грузия“, който ще се проведе на 27 май 2016 г.  в сградата на БТПП от 10 часа.

В рамките на семинара ще бъде предоставена информация за проекта на БТПП  и Грузинската винена асоциация по линия на инициативата за Източно партньорство - East Invest 2. Основна цел на проекта е създаване на онлайн платформа за винената индустрия и представянето на консултации в областта на виното и лозарството.

По време на събитието ще бъде представен българския винен пазар и особеностите на грузинското вино, както и дейността на Грузинската винена асоциация. На семинара ще присъстват и фирми от Грузия в областта на производството на вино и квеври.

За заявяване на участие е необходимо да изпратете попълнена регистрационна форма на и-мейл:m.markova@bcci.bg  или факс: 02 987 32 09.

За повече информация: Дирекция международно сътрудничество и международни организации, БТПП, тел.: 02/8117 494, 8117 421.


26.05.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад