Назад

Международен икономически форум



Във връзка с Българското председателство на Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа (ПСЮИЕ), в периода от 1 юли 2015 до 30 юни 2016, БТПП, съвместно с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), организира Международен икономически форум с участието на представители на търговските камари и бизнеса от Югоизточна Европа. Форумът ще се проведе паралелно със Срещата на върха на държавните глави на участващите в ПСЮИЕ страни.

Събитието ще се осъществи на 1 юни 2016 г. от 10:00 часа в БТПП. Поканени са търговско-промишлените  палати  и  бизнеса  от  13-те участници в ПСЮИЕ (Албания, Босна и Херцеговина, България, Гърция, Република Македония, Молдова, Косово, Румъния, Словения, Сърбия, Турция, Хърватия, Черна Гора), представители на българското правителство, дипломатическия корпус в България, бизнеса и медиите.

Освен официалната част, се предвижда провеждането на двустранни срещи с представители на бизнеса и търговско-промишлените палати от страните от ПСЮИЕ.

При интерес за участие във форума в срок до 30 май 2016 /понеделник/ е необходимо да изпратите попълнена регистрационна форма на e-mail: v.velichkov@bcci.bg  или факс: 987 32 09. Участието във форума е безплатно.

БТПП ще информира допълнително относно състава на останалите бизнес делегации. 

За повече информация: Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ БТПП тел. 02/8117 494, 8117 421.  

Приложения:

Регистрационна форма 

Проекто-програма

Списък на делегацията от Словения

Списък на делегацията от Косово


26.05.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад