Назад

Българска бизнес делегация ще посети Казахстан



Българската търговско-промишлена палата организира бизнес делегация, придружаваща Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството, по време на работно посещение в гр. Астана, Казахстан. Визитата е в рамките на четвъртата сесия на Междуправителствената българо-казахстанска комисия за икономическо сътрудничество, в периода 8 – 10 юни 2016 г.
 
Секторите от взаимен интерес, които ще определят и състава на бизнес делегацията, включват: енергетика, строителство, хранително-вкусова и преработвателна промишленост, фармация, транспорт и логистика, производство на медицинско и лабораторно оборудване и препарати, туризъм, недвижими имоти, производство на мебели др.
 
Програмата на посещението предвижда провеждането на Кръгла маса с участието на представители на българските и казахстанските бизнес среди, съпътствана от двустранни срещи по интереси, организиран съвместно с Казахстанска агенция за инвестиции (KaznexInvest). Форумът ще се осъществи и със съдействието на Службата по търговско-икономически въпроси в Астана и Посолството на България в Казахстан.
 
По предварителни разчети разходите, свързани с посещението, ще възлязат на 1 920 евро, в които са включени: пътуване с правителствен самолет, настаняване и 2 нощувки в 4-звезден хотел, 1 вечеря за участниците в бизнес делегацията, вътрешен транспорт, туристическа обиколка, медицинска застраховка, виза, информационна брошура и организационна такса. При реализирането на икономии от пътуването, сумите ще бъдат възстановени на участниците.
 
Фирмите, които имат интерес да участва в състава на бизнес делегацията, следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма, копие от международен паспорт, снимка на пътуващия в електронен вариант, лого на фирмата в електронен вариант на E-mail: irelations@bcci.bg, както и да заплатят таксата за участие в  срок до 27 май /петък/ .
 
За повече информация относно бизнес делегацията, организирана от БТПП, моля, да се обръщате към дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” при БТПП, тел.: 02/8117 421 и 8117 489.
 
Приложения:

20.05.2016 г.
Назад