Назад

Общо събрание на GS1, 16-19 май 2016 г., Мексико



В периода 16 – 19 май 2016 г. в Мексико се провежда Общо събрание на Международната организация GS1. Събитието е от важно значение за развитието на организацията, тъй като се гласуват ключови решения и стратегии, свързани с дейността й. 
 
В Общото събрание участват ръководители на националните организации GS1 от различни страни по света, като към настоящия момент техният брой възлиза на 112, както и представители на индустрията и водещи компании от световен мащаб. 
 
GS1 България е представена от Цветан Симеонов, председател на БТПП и председател на Борда на GS1 България и Цвета Братанова, изпълнителен секретар.
 
В рамките на Общото събрание ще бъде гласуван финансовия доклад за изминалия отчетен период; Комисията по стандарти и Комисията по вътрешно съответствие ще докладват за постигнатите резултати.
Дневният ред предвижда също одобрението на цели, инициативи и бюджет на GS1 за 2016/2017 г., както и стратегии, фокусирани върху ключови сектори – омниканална търговия, транспорт и логистика, електронно правителство, здравеопазване и други. Основен приоритет в работата на организацията е качеството на данните и създаването на инструменти, подпомагащи постигането на високо качество и надеждност на данните. 
 

16.05.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад