Назад

БТПП е партньор на Националната кампания „Великден за всеки“



Националната кампания „Великден за всеки“ – „Дари празник на баба и дядо“ се провежда под патронажа на омбудсмана на Република България. Инициативата е насочена към най-бедните членове на нашето общество – българските пенсионери. Партньори на кампанията са: БЧК, Национален алианс за работа с доброволци (НАРД), Национално сдружение на общините, „Български пощи“, неправителствени и работодателски организации, медии. Целта на инициативата е български пенсионери в изключително затруднено положение да бъдат подпомогнати с ваучери от 20 лв.

Българската търговско-промишлена палата, убедена в благородната кауза, активно се присъединява и подкрепя инициативата „Великден за всеки“. Съпричастни към кампанията се присъединяват и 28-те регионални търговско-промишлени палати (камари) от цялата страна.

Като координатор на национално представителните работодателски организации БТПП информира и покани за участие и подкрепа останалите три организации. Българската търговско-промишлена палата поканва и своите членове да се включат в инициативата, което ще е още един пример за корпоративна социална отговорност на бизнеса в България.

Повече информация за кампанията  ТУК


06.04.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад