Назад

Среща с фирма „Таси” ООД



Анка Петкова, собственик и управител на фирма „Таси” ООД посети БТПП и се срещна с председателя на Палатата – Цветан Симеонов. Предмет на разговора бяха бизнес намеренията на компанията и възможностите за оказване на съдействие от страна на Палатата. По време на срещата бе обсъдена успешно приключилата визита на Президента на Република България Росен Плевнелиев и придружаващата го бизнес делегация в Бразилия и Аржентина.
 
Фирма „Таси”, член на Палатата, е специализирана в пълният инженеринг при изграждане на газови съоръжения и инсталации.Това включва дейности в сферата на предпроектното проучване, проектирането, доставката на оборудване и материали, изграждането, въвеждането в експлоатация и сервизното обслужване на линейни, енергийни и промишлени обекти; обекти за преработка на петролни продукти; обекти за подготовка на природен газ; когенерации; компресорни станции; автомобилни газозарядни станции и др. Повече информация за фирмата: ТУК
 
Цветан Симеонов изрази готовност от страна на БТПП за оказване на съдействие за намиране на партньори и пазари на фирма „Таси” ООД,  проявяваща интереси в сферата на машиностроенето. Първата стъпка в това отношение ще е предоставяне на възможности фирмата да участва в предстоящото международно изложение на Бизнес съвета на ЧИС в Русия. Мероприятието - Международно изложение и инвестиционен форум „Black Sea Expo 2016” ще се проведе в периода 27 – 29 април 2016 в гр. Москва, изложбен център „CROCUS Expo”, и ще обхваща следните сектори: електроника, хранително-вкусова промишленост, мода и текстил, автомобилна индустрия, строителство, телекомуникации, финанси, турзиъм, образование и други.
 

25.02.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад