Назад

ГЛОБАЛЕН ФОРУМ GS1 2016, 22-26 февруари, Брюксел

СИЛАТА НА GS1 ДА ПРОМЕНЯ НАЧИНА, ПО КОЙТО РАБОТИМ И ЖИВЕЕМ!




От 22 до 26 февруари в Брюксел се провежда годишният Глобален форум GS1. Събитието събира представители на различните Национални организации GS1 от над 90 държави по света и предлага многобройни възможности за споделяне на опит и добри практики от внедряването на световните стандарти GS1 по света . Тази година GS1 България участва с представяне на свои решения за крайните потребители и бизнеса, а именно мобилно приложение БГ Баркод и Продуктовия каталог на специално организирано изложение Market place exhibition. Изложението се провежда на 23 февруари в рамките на Глобалния форум. 
 
В програмата на форума са заложени обучения, работни срещи и пленарни сесии на различни теми, между които:
- Проследимост в търговията;
- Качество на данните;
- Ефективност при прилагане на стандартите;
- Използване на стандартите в Техническата индустрия; 
- Транспорт и логистика;
- Уникална идентификация на медицински изделия;
- Омни канали: по-добро търсене, уникална идентификация;
- и други.
 
По време на форума ще бъдат представени най-новите тенденции в отделните браншове и как GS1 отговаря на специфичните нужди на индустрии като Търговия на дребно; Здравеопазване; Транспорт и логистика и други. Участниците ще научат повече за силата на GS1 да трансформира начина ни на работа и живот. 
Официалното закриването ще се състои на 25 февруари 2016 гfодина.
 
За да запознае бизнеса и обществеността в България с възможностите за приложение на стандартите GS1 в различните сектори, както и с потенциалните ползи от внедряване на тези стандарти, GS1 България ще публикува поредица от материали по различните направления, заложени в програмата на форума.
 

23.02.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад