Назад

Стартираха номинациите за конкурса VIP Business Awards 2016



Стартираха номинациите за годишните награди  VIP Business Awards 2016, организирани и продуцирани от агенция за публични комуникации VIP Communication PR. Церемонията ще се състои на 24 март от 20 ч. в хотел Хилтън - София.
Краен срок за изпращане на заявка за участие в конкурса - 25 февруари 2016 г. на e-mail:  business.awards2020@gmail.com или на адрес: София, ул. Христо Ценов № 8. 
 
Заявка  за  номинация 2016: ТУК
 
По време на официалната церемония, която инициира стипендии за социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България, ще бъдат отличени най-значимите постижения на бизнеса у нас. 
 
Конкурсът ще отдаде нужното внимание на успешния бизнес, който дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет. Тези награди по традиция подпомагат инвестициите в образованието, като през 2015 г. бе даден специален приз на Министерството на образованието за учебно-тренировъчните фирми за децата предприемачи. Учебно-тренировъчно предприятие/фирма, виртуално предприятие, виртуален бизнес) е виртуална компания, която е управлявана като реален бизнес, изпълнявайки процедурите, предлагайки продуктите и услугите на една истинска фирма. 
 
Всяка година повече 4000 младежи се подготвят в над 250 тренировъчни фирми у нас и голяма част намират работа още преди да са завършили. 
 
Партньори на ВИП Комюникейшън са Българската Търговско-промишлена Палата, Българо - румънската търговско-промишлена палата, Сръбско-българската търговско-промишлена камара, Пловдивската Търговско-промишлена камара, Асоциацията на бизнес експертите, Бизнес Клуб Лондон, Международната организация за сътрудничество в бизнеса и културата IEC и други. 
 
Журирането, което ще отреди победителите във VIP Business Awards 2016, е поверено на ресорните журналисти в медиите-партньори на събитието и на браншовите организации.
 
В различни сфери на бизнеса ще бъдат отличени значимите постижения в категориите:  
Корпоративна и социална отговорност,
Нов проспериращ бизнес, 
Опазване на околната среда, 
Млад предприемач, 
Нов иновативен продукт/услуга, 
Устойчиво развитие на бизнеса, 
Най-добри клиентски практики, 
Бизнес практики с благотворителни инициативи, 
Международно признание, 
Ивестиции и иновации в бизнеса и Цялостен принос. 
 
Критериите: ТУК 
 
Агенцията инициира и реализира петте издания на годишните награди за луксозно строителство Luxury Property Awards и на медийните награди Media Awards.  Организатор е и на други престижни събития като Балканските награди за Туристическа Индустрия, Националните Медицински Награди и наградите за луксозни брандове LIFESTYLE AWARDS.
 
Повече информация: ТУК
 

11.02.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад