Китайският пазар търси да внесе маркови облекла от ЕС

Търси се продукция от горния пазарен сегмент

Пекинският международен бренд мениджмънт център публикува ново Предложение за внос на потребителски стоки, насочено към заинтересовани търговци от Европейския съюз. От края на 2009 и началото на 2010 година в три търговски центъра в Пекин и в още един в Шанхай ще бъде отпуснато търговско място за вносители на облекла, аксесоари, обувки, чанти и куфари.

До 60 търговски марки имат възможност да се възползват от предложението. На всяка търговска марка в посочените продуктови категории ще се отпуснат по 30 – 40 кв.м. търговска площ в ексклузивен магазин, в който е предвидено пространство за пробни помещения, както и възможност за декорация съобразно желанието на вносителя. Стоките, които Китай търси да внесе, следва да са от горния пазарен сегмент със средна цена за облеклата 3,000 – 5,000 юана (приблизително 300 – 500 евро), чанти между 60 и 100 евро и аксесоари около 15 евро.

В рамките на следващите 3 години вносителите от ЕС ще могат да разширят присъствието си на китайския пазар в 27 търговски центрове. През 2010 г. ще бъдат открити подобни търговски центрове за мебели, хранителни стоки и вина. Повече информация за предложението за внос в Китай можете да получите тук.

 

 

Back   HOME

20 ноември 2009 г.