Начало
Мероприятия:





Тема: ПОЛСКА БИЗНЕС МИСИЯ ОТ СЕКТОР ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Дата: 06-06-2024

Организатор: Посолство на Полша, БТПП

Анотация:

Българската търговско-промишлена палата получи информация от Посолството на Република Полша в София за предстоящо посещение на полска бизнес мисия от сектор опазване на околната среда.

То ще се осъществи през месец юни в България. Полските компании, които ще участват в мисията работят в сферата на зелените технологии. Те ще участват в двустранен бизнес форум. Събитието GreenEvo – green Polish technologies trade mission to Bulgaria - June 2024” е по патронажа на Полското министерство на климата и околната среда и ще се проведе на 6 юни 2024 г. в гр. София.

Полските компании имат дейност в следните области: обработка на отпадни води, управление на органични отпадъци, производство на биогориво от растителни материали /биомаса/, производство на енергия и топлина от опасни отпадъци, решения за изсушаване и преработка на утайки, технологии за управление на запрашаването, системи за откриване на течове, поддържка на системи за съхраняване на горива, производство на умни контейнери за събиране на отпадъци, устойчиви решения за производители от сектор дървообработване, земеделие и др., контрол на качеството на биомасата, съоръжения за съхранение на плодове и зеленчуци за производители, технологии за опазване на околната среда.

Български компании от секторите селско стопанство, химическа индустрия, автомобилна индустрия, авиация, хранително-вкусова промишленост, индустриална автоматизация и други са поканени да участват във форума и бизнес срещите. Участието е безплатно. Допълнително ще бъдат определени мястото и програмата на събитието.

Предварителен списък с участниците от Полша и техните интереси можете да намерите ТУК.

За допълнителна информация: Българска търговско-промишлена палата, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 421, 02 8117 489, e-mail: irelations@bcci.bg, interdpt@bcci.bg.

Информация
Програма
Регистрация